Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Concert: Duo Ambiguity

30-09-2018 - 17:00

€15

Anna Britala – viool, Aris Georgakopoulos – piano

Duo Ambiguity bestaat sinds 2015 en heeft opgetreden op het ArtLaren festival en een avondconcert in de stadsgehoorzaal van Kalamata (Griekenland), gevolgd door concerten in Nederland en Letland, waaronder als meest opmerkelijke het Nieuwjaarsconcert van Zaltbommel (2017).

Violiste Anna Britala is een ervaren kamermusicus. Zij speelt in diverse ensembles en heeft optredens zowel in Concertgebouw als tijdens Grachtenfestival achter de rug. Zij studeerde in 2016 in Utrechts Conservatorium bij Elisabeth Perry af en werkt tegenwoordig als invaller bij Radio Filharmonisch Orkest en bij verschillende eigentijdse muziek projecten.

Pianist Aris Georgakopoulos heeft een opleiding gevolgd in Kalamata, Griekenland waar hij diploma’s heeft gehaald in zowel piano als theorie, harmonie en contrapunt. Hij studeert tegenwoordig piano bij Klara Wurtz aan het Utrechts Conservatorium, waar hij in juni dit jaar zijn diploma heeft behaald. Als solist heeft hij opgetreden in o.a. Megaron in Athene en Tivoli Vredenburg in Utrecht.
Als duo, richten ze zich op communicatie en plezier, waarbij ze ernaar streven een breed publiek betrekken en klassieke muziek toegankelijk te houden.

Bij het concert op 30 september spelen ze een wat groter stuk zoals een sonata van Händel. Het enige waar ze nu al zeker van zijn is dat ze van Kreisler Petite Marche Viennoise gaan spelen en een bewerking van Schumanns Träumerei.

Organisatie:                       Stichting Kleinoot
Datum:                                Zondag 30 september 15.00  uur
Plaats:                                  De Kleine Kerk
Entree:                                € 15, inclusief koffie/thee en drankje na afloop
Kaartverkoop:                  aan de zaal
Reserveren:                       http://www.stichtingkleinoot.nl

Gegevens

Datum:
30-09-2018
Tijd:
17:00
Kosten:
€15
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
http://www.stichtingkleinoot.nl

Locatie

De Kleine Kerk
Rijksstraatweg 129
Duivendrecht, 1115 AP Nederland