Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ds. D.H. Kuiper

21-10-2018 - 12:00 - 13:00

Lied van de maand oktober: Lied 96a

Collectes:
Zondag 21 Oktober
Diaconie: Deze collecte is bestemd voor de in 1985 opgerichte stichting Voorkom. De stichting verzorgt preventieve voorlichting over alcohol, drugs, gokken en roken vanuit een christelijke levensvisie. Dit gebeurt door het geven van voorlichting over alcohol, drugs, gokken en roken, op scholen door het hele land en via internet. De lessen worden gegeven door een preventiewerker in samenwerking met een ervaringsdeskundige, die zelf verslaafd is geweest.
Het kan ook zonder….
Het doel is jongeren weerbaar te maken tegen het gebruik van verslavende middelen door hen een eigen mening te laten vormen over deze middelen en hen te helpen voor deze mening uit te komen. Daarnaast verleent de stichting hulp bij de oprichting van plaatselijke en regionale steunpunten. Door de kredietcrisis zijn de giften in de afgelopen tijd beduidend afgenomen. Bovendien zijn er een aantal gemeenten die niet meer subsidiëren of de subsidiekraan steeds verder dichtdraaien. Hierdoor zijn alle reserves opgeraakt. Deze collecte wordt dan ook zeer bij u aanbevolen.

Uitgang: De uitgangscollecte is voor het onderhoudsfonds van onze kerk. Het is welbekend dat het onderhoud van oudere gebouwen een kostbare aangelegenheid is. Dit geldt ook voor ons eigen gebouw dat inmiddels bijna een eeuw oud is en er nog steeds perfect bijstaat, mede dankzij uw bijdrage in het verleden. Laten we proberen dat zo lang mogelijk zo te houden.

Gegevens

Datum:
21-10-2018
Tijd:
12:00 - 13:00
Evenement Categorie: