Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ds. W.H. Brouwer

04-11-2018 - 11:00 - 12:00

 

Dankdag

Inzameling van fruit voor verschillende huizen in Amsterdam en Duivendrecht, waar mensen zonder papieren verblijven. Voor hen is vers fruit een luxe die ze zich niet vaak kunnen permitteren.

U kunt het fruit meenemen naar de kerkdienst, maar u kunt uw bijdrage ook al de dag van tevoren inleveren:

Zaterdag 3 november van 15.00 tot 16.00 uur in de Kerkzaal

Het liefst ontvangen we fruit dat goed houdbaar is, zoals b.v. appels, peren, sinaasappels, mango’s, kiwi’s, mandarijnen, bananen, ananas…
Noten, dadels en vijgen worden ook altijd gewaardeerd. Brengt u liever geen zacht fruit en snoep mee.

U mag natuurlijk ook via een gift aan de diaconie (NL98 INGB 000 0517 03) uw steentje bijdrage. Dan zullen wij zorgen dat het voor dit project besteed wordt.

 

Lied van de maand november: 391

Collectes:
Zondag 4 november
Diaconie: Bestemming 4e collecte dit jaar voor de aanvulling van ons “Rampenfonds” waaruit de werkgroep snel een donatie kan putten in geval van een grote ramp ergens op de wereld. Zie voor meer info: www.pknduivendrecht.nl  onder Diaconie.
Uitgang: Deze collecte is een landelijke inzameling voor de inheemse bevolking van Brazilië. De opbrengst van de collecte komt ten goede aan de Braziliaanse organisatie Comin. Zij ondersteunt de inheemse volken op verschillende gebieden, waaronder gezondheid en onderwijs. Voor meer info zie de Collectekrant in de Aanbouw onder nr. 04 of de KIA website https://www.kerkinactie.nl/projecten/

Gegevens

Datum:
04-11-2018
Tijd:
11:00 - 12:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags: