Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ds. W.H. Brouwer, Kerstnachtdienst 21.30 uur

24-12-2022 - 21:30 - 22:30

Op zaterdag 24 december houden we om 21.30 uur de Kerstnachtviering. In een dienst met veel liederen en andere muziek lezen we onder meer Lucas 2, naast psalm 23 en het gedicht ‘’Een zorgziel’ van Denise Levertov (1923 – 1997), in de vertaling van Willem Jan Otten.

 

Diaconale collecte:

Stichting Mensenkinderen is een christelijke hulporganisatie ten behoeve van Oost-Europa. Ik citeer uit de website: “Mensenkinderen helpt kinderen, gezinnen, gehandicapten en bejaarden in Albanië, Armenië en Moldavië voor wie niemand anders zorgt. We werken uitsluitend via kerken en lokale organisaties. Onze projecten zijn concreet, uitvoerbaar en bieden directe hulp. Mensenkinderen stuurt geen (dure) transporten, we kopen de goederen in het land zelf. Dat is veel efficiënter en het stimuleert ook de lokale economie. Zo wordt uw gift als het ware dubbel besteed.

We zetten ons al sinds 2003 in voor de allerarmsten in Oost-Europa. Daarnaast geven wij voorlichting om groepen en individuen te motiveren zodat deze betrokken raken bij het helpen en dienen van de naaste in nood. Hoewel Mensenkinderen een christelijke organisatie is, verlenen wij hulp ongeacht religie of etnische achtergrond.”

Meer info : < https://www.mensenkinderen.nl/organisatie/onze-werkwijze/>

 

Gegevens

Datum:
24-12-2022
Tijd:
21:30 - 22:30
Evenement Categorie:

Locatie

De Kleine Kerk
Rijksstraatweg 129
Duivendrecht, 1115 AP Nederland
+ Google Maps

Organisator

De Kleine Kerk