Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ds W.H. Brouwer, startzondag – einde Wereldwinkel

19-09-2021 - 12:00 - 13:00

Aanstaande “Startzondag”  op 19 september is het einde van onze Wereldwinkel.

De laatste jaren is de omzet van vooral de sectoren speelgoed en kunstnijverheid van onze wereldwinkel aan een sterke daling onderhevig, die nog versterkt is door de langdurige lock down en de beperkingen op bijeenkomsten. Het is de verwachting dat ook na het opheffen van die beperkingen de verkoop van non-food zich niet zal herstellen. Zo raken we naar ons inzicht  te ver af van onze oorspronkelijke doelstelling, het belangstelling wekken voor producten uit de derde wereld en de verkoop daarvan.

Deze daling van de non-food omzet gecombineerd met een gelimiteerde toekomst- verwachting voor onze kerkgemeenschap als geheel heeft de Diaconie al eerder doen besluiten om de wereldwinkel op termijn te willen sluiten. Als moment daarvoor is nu de komende startzondag 19 september aanstaande gekozen.

Na de kerkdienst is er koffie met iets lekkers en aansluitend worden dan de deuren van onze Wereldwinkelkast geopend voor een totale opruiming van de inhoud van de kasten. Dit betreft hoofdzakelijk non-food artikelen en een klein restant voedingsmiddelen die over de uiterste verkoopdatum zijn. U wordt uitgenodigd om mee te nemen wat u uitkomt of kunt gebruiken. De artikelen worden in principe kosteloos meegegeven, maar de Diaconie hoopt dat u zelf wilt vaststellen wat het betrokken artikel u waard is. Er staat een geldkistje in de kast waarin u uw bijdrage voor de verworven goederen kunt deponeren. Wat van de producten na die dag in de kast achter blijft wordt voor zover mogelijk naar een kringloopwinkel afgevoerd.

Gegevens

Datum:
19-09-2021
Tijd:
12:00 - 13:00
Evenement Categorie:
Site:
www.pknduivendrecht.nl

Locatie

De Kleine Kerk
Rijksstraatweg 129
Duivendrecht, 1115 AP Nederland

Organisator

De Kleine Kerk