Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Leegverkoop Wereldwinkel GEANNULEERD. ONLINE BESTELLEN BLIJFT MOGELIJK

03-11-2020 - 09:00 - 19-01-2021 - 18:00

Bestellijst Wereldwinkel

Het einde van de wereldwinkel in zicht

De voortdurende onzekerheid over de vraag wanneer er weer normaal geroosterde kerkdiensten kunnen zijn maakt dat het up to date houden van een voorraad voedingsmiddelen in het kader van de wereldwinkel niet mogelijk is. Daardoor raakt alles geleidelijk over de houdbaarheidsdatum en moet dan worden afgevoerd. Dat geldt uiteraard niet voor speelgoed en kunstnijverheid maar hiervan was de verkoop al eerder drastisch teruggelopen. Daarom is besloten onze  wereldwinkel per 1 januari a.s.  definitief te sluiten. Tot die tijd is er nog een beperkte hoeveelheid voedingsmiddelen verkrijgbaar die zolang de voorraad strekt online bij Gerie Bouman te bestellen zijn. U kunt de lijst uitprinten en mailen naar boumanad@planet.nl of in de bus doen bij fam. Bouman, In de Korenmolen 17, 1115 GN Duivendrecht. BESTELLEN ONLINE BLIJFT MOGELIJK

De overgebleven producten van kunstnijverheid  waaronder enkele interessante kerstgroepen  en het speelgoed worden op Eerste Kerstdag  in aansluiting aan de kerkdienst aan de kerkgemeente aangeboden. De goederen zullen uitgestald zijn op enkele tafels langs de muur van de kerkzaal  en kunnen om niet worden meegenomen. Voor het geval u de behoefte gevoelt om een geldelijke bijdrage aan de Diaconie daar tegenover te stellen is er een collectemandje op de tafel beschikbaar. WORDT UITGESTELD TOT NADER ORDER.

Rest ons tenslotte de droeve plicht om al de vrijwilligers die zoveel jaren met veel enthousiasme de wereldwinkel draaiende hebben gehouden zodat we jaarlijks een gift van omstreeks €300.- aan een goed doel konden schenken heel hartelijk te danken. En dat geldt ook  voor al onze klanten die het werk van het “winkelpersoneel” tot een genoegen wisten te maken, waar menigeen met plezier naar uit heeft gezien. Zo werd de winkel een wezenlijk onderdeel van het kerkgebeuren dat we allemaal zeer zullen missen.

Wij wensen u voor het komende jaar een spoedig herstel van de normale omstandigheden. Hoe het in onze kerk dan zal toegaan is nog een vraag apart. We zien wel en blijven daarbij oog en hart voor elkaar houden.

 

Met beste wensen,
de winkeliers Mineke Ek en Lennart Bouman

 

Gegevens

Begin:
03-11-2020 - 09:00
Einde:
19-01-2021 - 18:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
www.pknduivendrecht.nl

Organisator

De Kleine Kerk