Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Majsa Koperberg, harp en Maria Cristina Gonzalez, fluit

29-08-2021 - 17:00 - 18:00

Duo Koperberg González bestaat uit Majsa Koperberg (harp) en Maria Cristina González (fluit) en is opgericht tijdens hun studie aan het Conservatorium van Amsterdam.

Maria Cristina González, geboren in Spanje, is een getalenteerde fluitiste. Ze was tien jaar toen ze bij de lokale muziekschool binnenliep en vervolgde haar weg bij het Conservatorium van Granada. Al tijdens haar studie in Amsterdam heeft Maria Cristina opgetreden in het Concertgebouw, Muziekgebouw aan ’t IJ en het Beatrix Theater. Zij voelt zich naast klassieke muziek thuis in de genres folk en wereldmuziek. Ze studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam, waar ze haar Masterdiploma in zowel klassieke muziek als oude muziek behaalde. Naast haar opleiding heeft ze diverse masterclasses gevolgd.
Maria Cristina werkte de afgelopen jaren onder andere samen met belangrijke orkesten en ensembles in binnen- en buitenland, zoals het Koninklijk Concertgebouw Orkest, Philharmonie Zuid-Nederland, Orkest van het Oosten, Het Nieuwe Ensemble, Nederland Bach Vereniging, Metropole Orkest en Ensemble Resonanz.

Majsa Koperberg, geboren in Amsterdam, studeerde o.a. bij Erika Waardenburg en volgde masterclasses bij o.a. Edmar Castaneda en Ernestine Stoop.  Naast klassiek heeft zij een voorliefde voor jazz en Zuid-Amerikaanse muziek. Zij treedt op als soliste, met orkesten en in diverse kamermuziekensembles.
Majsa begon op negenjarige leeftijd met harpspelen. Er kwam een harpiste langs op de basisschool en was als bij toverslag was zij in de ban van de mooie klank van de harp. Toen zij vijftien werd ging ze naar de vooropleiding van het conservatorium van Rotterdam. Hier behaalde zij het Bachelor diploma in 2013. In 2016 behaalde zij het Master diploma aan het conservatorium van Amsterdam.
Ze geeft met veel plezier harples in Scherpenzeel en bij de muziekschool Bodegraven, de muziekschool van Ingen in Purmerend, bij haar thuis in Amsterdam en aan bassischoolleerlingen bij het leerorkest in Amsterdam.
Naast lesgeven treed ze graag op met haar harp/fluit duo. Ook is zij wekelijks met haar harp te vinden bij verschillende kinderdagverblijven in Amsterdam om muziek te maken voor kinderen tot 4 jaar.

Gegevens

Datum:
29-08-2021
Tijd:
17:00 - 18:00
Evenement Categorie:
Site:
http://www.stichtingkleinoot.nl

Locatie

De Kleine Kerk
Rijksstraatweg 129
Duivendrecht, 1115 AP Nederland