Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Miniconcert in Coronatijd 6 Marije Korenromp – Hoorn en Eadaoin Copeland – Piano GEANNULEERD

14-03-2021 - 16:00 - 17:00

€10

Marije Korenromp – hoorn

Marije Korenromp werd op haar negende spontaan verliefd op de hoorn en de mooie warme klanken die daaruit kwamen. Op haar zestiende werd ze aangenomen in de vooropleiding van ArtEZ (conservatorium Arnhem, Enschede, Zwolle) waar ze les kreeg van Stefan Blonk. Na haar middelbare school kon ze bij Codarts (Conservatorium Rotterdam) verder studeren. Dat doet ze nog steeds bij Martin van de Merwe en Bob Stoel.
Naast haar studie speelt Marije in verschillende orkesten en komt ze met veel verschillende muziekstijlen in aanraking. Ze heeft o.a. tijdens het Gergiev Festival in Rotterdam met de bekende dirigent Gergiev mogen spelen en speelde ook op het North Sea Jazz Festival. Daarnaast is zij onderdeel van de Academie van het Rotterdams Philharmonisch Orkest en de Academie van het Metropole Orkest.
Behalve zelf musiceren is ze ook actief als docente bij verschillende verenigingen in de omgeving van Rotterdam en heeft ze een eigen lespraktijk in Rotterdam, Kralingen-Crooswijk.

Eadaoin, een Ierse pianiste, studeert momenteel aan het Conservatorium van Amsterdam voor een Masters studie pianobegeleiding. Haar docenten zijn Frank van de Laar, Jaap Kooi en Marianne Boer. Voordat ze naar Amsterdam vertrok studeerde Eadaoin aan het “Royal Irish Academy of Music”. Daarnaast heeft ze een “Honours Degree” in Neurowetenschappen behaald aan het “ Trinity College Dublin” en heeft ze een diploma in “ Music Teaching and Performance”, dat ze eveneens behaalde aan het RIAM. Haar studie in Amsterdam wordt mede mogelijk gemaakt door de “ Arts Council of Ireland” en “ Fingal County Council’s Artists’ Support Scheme”.

VOORAF RESERVEREN EN BETALEN IS VERPLICHT – ZIE RESERVEREN OP WWW.STICHTINGKLEINOOT.NL

 

Gegevens

Datum:
14-03-2021
Tijd:
16:00 - 17:00
Kosten:
€10
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
http://www.stichtingkleinoot.nl

Locatie

De Kleine Kerk
Rijksstraatweg 129
Duivendrecht, 1115 AP Nederland